Logo
Slovenská verzia
Prejsť na českú verziu
Logo
Otvoriť menuOtvoriť vyhľadávanie

POTVRDENÉ: Airfree preukázateľne eliminuje SARS-CoV-2

Nedávny vedecký test vykonaný spoločnosťou MRIGlobal odhalil účinnosť exkluzívnej technológie TSS ™ spoločnosti Airfree pri odstraňovaní vírusu Covid19 v uzavretých miestnostiach.

Nedávny test vykonaný certifikovaným nezávislým laboratóriom MRIGlobal v USA potvrdil, že sterilizátory vzduchu Airfree sú účinné pri ničení nového koronavírusu. Test dokázal, že exkluzívna technológia TSS ™ spoločnosti Airfree je účinná aj proti COVID-19. Inými slovami, čističky vzduchu Airfree pomáhajú zaistiť bezpečnejšie uzavreté priestory.

Pandémia COVID-19 spôsobená novým koronavírusom od jej začiatku napaćhala už mnoho škôd. Odkedy sa tento vírus objavil a rozšíril po celom svete, boli sme svedkami rôznych opatrení, produktov a receptúr, ktoré nás údajne chránia pred SARS-CoV-2 likvidáciou základnej zložky COVID-19.

Mnohé z týchto opatrení sa ukázali ako účinné pri prevencii chorôb, ako je pravidelné umývanie rúk mydlom a vodou, 70% alkoholom alebo alkoholovými roztokmi, nosenie rúšok a udržiavanie dobre vetraných vnútorných priestorov. Niektoré riešenia však naďalej ostávajú otázne. Z tohto dôvodu musíme vždy brať na vedomie vedecké testy a štúdie, ktoré môžu potvrdiť účinnosť riešení pri eliminácii vírusu.

Testy vykonávané nezávislými laboratóriami už niekoľko rokov ukazujú, že používanie čističiek vzduchu Airfree je riešením pre lepšiu ochranu vnútorného vzduchu pred mikroorganizmami vrátane vírusov. Je to vďaka jeho exkluzívnej technológii, ktorá je na trhu jedinečná.

Cieľ testu

Cieľom testu bolo v kontrolovaných laboratórnych podmienkach určiť, či čističky vzduchu Airfree dokážu zo vzduchu eliminovať vírus SARS-CoV-2.

Laboratórium MRIGlobal bolo vybrané nielen kvôli jeho medzinárodnej dôveryhodnosti, ale aj kvôli odbornosti v testoch zahŕňajúcich vírus SARS-CoV-2. Všetky technické postupy boli schválené a výsledky boli overené a recenzované.

Ako bol test vykonaný?

Ako Airfree eliminuje SARS-CoV-2 zo vzduchu?

Použitý čistič, rovnako ako všetky čističe Airfree, obsahuje keramické jadro, ktoré počas prevádzky môže dosiahnuť až 210 ° C. Toto je teplota, pri ktorej je pre ktorýkoľvek mikroorganizmus vrátane vírusu SARS-CoV-2 ťažké prežiť.

Vzduch cirkuluje cez zariadenie prirodzenou konvekciou, ku ktorej dochádza v dôsledku rozdielu teplôt medzi keramickým jadrom (interiér) a vzduchom v miestnosti, kde je zariadenie umiestnené (exteriér).

Vyhrievané keramické jadro je súčasťou exkluzívnej technológie zariadenia, patentovanej spoločnosťou Airfree a niekoľkokrát testovanej certifikovanými laboratóriami. Jeho schopnosť zničiť všetky mikroorganizmy prítomné vo vzduchu - vrátane vírusov - je teda dokázaná.

Rovnako ako väčšina vírusov je nový koronavírus citlivý na teplo. Vystavenie vysokým teplotám ho môže zničiť, čím sa eliminuje veľké riziko, že bude cirkulovať v uzavretých priestoroch. Je však dôležité zdôrazniť, že nie je možné zaručiť, že všetky vírusy cirkulujúce vo vzduchu v miestnosti vybavenej čističkou vzduchu Airfree budú zničené pred ich vdýchnutím.

Ako funguje technológia Airfree?

Technológia TSS ™ (termodynamický sterilizačný systém), inšpirovaná procesom sterilizácie vody varom, využíva teplo na tiché čistenie vzduchu bez filtrov.

Kontaminovaný vzduch vstupuje do zariadenia a zahrieva sa na teplotu až 210 ° C. V mini kanáloch keramického jadra sú vírusy a iné mikroorganizmy ničené teplom. Zariadenie potom vráti vyčistený vzduch do atmosféry.

Výhody použitia čističky vzduchu Airfree

Výhody výberu čističky vzduchu Airfree, testovanej niekoľkými laboratóriami vrátane MRIGlobal, sú tieto:

- Patentovaná, ekologická a exkluzívna technológia TSS ™;
- Beží nonstop, 24/7, bez filtrov a údržby;
- Úplne bez hluku;
- Nízka spotreba energie;
- Malé a prenosné zariadenie;
- Atraktívny dizajn pre vnútorné priestory;
- Záruka až 3 roky.

Zariadenia, ktoré sú schopné eliminovať nový koronavírus, eliminujú aj ďalšie látky znečisťujúce ovzdušie, ako sú plesne, roztoče, peľ, baktérie a alergény domácich zvierat. Zariadenia Airfree tiež znižujú množstvo ozónu a prchavých organických zlúčenín vo vzduchu v miestnosti, kde sú inštalované.

Zariadenia Airfree sú vhodné pre nespočetné množstvo vnútorných priestorov, ako sú domy, školy, hotely, nemocnice, domovy dôchodcov, zubné ordinácie, múzeá a historické budovy. Poskytujú tiež dodatočnú ochranu pred chorobami prenášanými vzduchom, ako je COVID-19, čím sa zlepšuje kvalita života a pohoda.

Je veľmi dôležité mať na pamäti, že napriek preukázanej účinnosti by čističky vzduchu mali byť vnímané iba ako doplnkový ochranný prostriedok. Udržiavajú nízke hladiny mikroorganizmov a iných znečisťujúcich látok vo vnútornom ovzduší.

Pokiaľ ide o vírus SARS-CoV-2 a COVID-19, je nevyhnutné dodržiavať všetky odporúčania Svetovej zdravotníckej organizácie a ďalších orgánov týkajúce sa osobnej ochrany, aby sa znížilo vystavenie vírusu a riziko jeho prenosu. Najmä v uzavretých priestoroch je nevyhnutné naďalej používať masky, udržiavať spoločenský odstup a pravidelne si umývať alebo dezinfikovať ruky.

 

Súvisiace produkty

Pošlite článok známemu