Logo
Slovenská verzia
Prejsť na českú verziu
Logo
Otvoriť menuOtvoriť vyhľadávanie

Kenwood KAX643ME

5 rôznych bubienkových nadstavcov pre jemné i hrubé strúhanie a krájanie - zelenina, syr, čokoláda, oriešky, strúhanka

Výrobca

KENWOOD

Záruka

24 mesiacov

Kód tovaru

AW20011008

EAN kód

5011423176949

109,00 €

MenejMenej
ViacViac
Skladom

109,00 €

MenejMenej
ViacViac
Skladom

Popis produktu

Špecifikácia

Články a recenzie

Súvisiace produkty

     Pomalé bubienkové strúhadlo s 5 bubnami pre jemné alebo hrubé strúhanie a silné alebo tenké plátkovanie, plus oškriabavací bubon. Zvlášť užitočné na zeleninu, šaláty, syry, čokoládu, orechy a strúhanku.

     Pre prípravu zeleniny a prísad do šalátov a taktiež syra, orieškov a čokolády môžete ako alernatívu použiť krájač a strúhač, ale pomalé strúhanie bubiekového strúhadla je obzvlášť vhodné pre syr a čokoládu, pretože vzniká menej trenia a tepla - to najmä u čokolády bráni jej zmäknutiu.

Bubny na strúhanie
     Pre strúhanie syra je možné použiť jemý i hrubý bubon na strúhanie, ale jemný je vhodnejší pre tvrdý syr, ako je parmezán, pecorino a Grana Padano. Hrubý bubon si poradí s ostatnými druhmi syra, vrátane čedaru, ementálu, gruyere a manchega. Hrubý bubon nastrúha čokoládu na veľké kúsky perfektné pre dekoráciu zákuskov alebo k posypu horúcich mliečnych nápojov. Orechy, ako sú mandle, vlašské orechy, lieskové orechy,... môžu byť hrubým bubienkom "nasekané" najemno alebo nahrubo nastrúhané. Bubienkové strúhadlo je možné použiť na strúahnie tvrdej zeleniny, napríklad mrkvy, zemiakov, cukiet.  Nakrájajte mrkvu a cukety, uhorku na malé kúsky o dĺžke 5-6cm a vyrovnajte ich vedľa seba do plniacej trubice a nechajte miesto pre pritláčač.

Bubny na plátkovanie
     K dispozícii sú dva bubny: pre tenké a hrubé plátkovanie. Bubon pre tenké plátkovanie môžete použiť pre jablká, orechy, čokoládu, cibuľu, uhorku a zemiaky. Bubon pre hrubé plátkovanie rovnako nakrája na plátky orechy a zeleninu a je ideálny pre krájanie červenej repy a červenej a bielej kapusty. Kapustu pripravíte tak, že ju nakrájate na časti a odstránite hlúb. Vložte do plniacej trubice a držte vo zvislej polohe. Rovnomerne zatlačte pritláčarom a bubienkové strúhadlo použijete na rýchlosti 3 až 4.

     Určené pre roboty rady Chef, Major, kMix a Sense s predným nízkorýchlostným vstupom.
Pri modelových radách  Chef,  Major je potrebné použiť redukciu KAT001.
 

 

Typ robota: kMix, Sense
Výstup: Výstup nízkej rýchlosti
Kapacita: Plynulý chod
Rozmery: 13.7d x 12.0š x 21.3v
Hmotnosť: 1.55kg
 
 

Popis produktu

arrow-icon
     Pomalé bubienkové strúhadlo s 5 bubnami pre jemné alebo hrubé strúhanie a silné alebo tenké plátkovanie, plus oškriabavací bubon. Zvlášť užitočné na zeleninu, šaláty, syry, čokoládu, orechy a strúhanku.

     Pre prípravu zeleniny a prísad do šalátov a taktiež syra, orieškov a čokolády môžete ako alernatívu použiť krájač a strúhač, ale pomalé strúhanie bubiekového strúhadla je obzvlášť vhodné pre syr a čokoládu, pretože vzniká menej trenia a tepla - to najmä u čokolády bráni jej zmäknutiu.

Bubny na strúhanie
     Pre strúhanie syra je možné použiť jemý i hrubý bubon na strúhanie, ale jemný je vhodnejší pre tvrdý syr, ako je parmezán, pecorino a Grana Padano. Hrubý bubon si poradí s ostatnými druhmi syra, vrátane čedaru, ementálu, gruyere a manchega. Hrubý bubon nastrúha čokoládu na veľké kúsky perfektné pre dekoráciu zákuskov alebo k posypu horúcich mliečnych nápojov. Orechy, ako sú mandle, vlašské orechy, lieskové orechy,... môžu byť hrubým bubienkom "nasekané" najemno alebo nahrubo nastrúhané. Bubienkové strúhadlo je možné použiť na strúahnie tvrdej zeleniny, napríklad mrkvy, zemiakov, cukiet.  Nakrájajte mrkvu a cukety, uhorku na malé kúsky o dĺžke 5-6cm a vyrovnajte ich vedľa seba do plniacej trubice a nechajte miesto pre pritláčač.

Bubny na plátkovanie
     K dispozícii sú dva bubny: pre tenké a hrubé plátkovanie. Bubon pre tenké plátkovanie môžete použiť pre jablká, orechy, čokoládu, cibuľu, uhorku a zemiaky. Bubon pre hrubé plátkovanie rovnako nakrája na plátky orechy a zeleninu a je ideálny pre krájanie červenej repy a červenej a bielej kapusty. Kapustu pripravíte tak, že ju nakrájate na časti a odstránite hlúb. Vložte do plniacej trubice a držte vo zvislej polohe. Rovnomerne zatlačte pritláčarom a bubienkové strúhadlo použijete na rýchlosti 3 až 4.

     Určené pre roboty rady Chef, Major, kMix a Sense s predným nízkorýchlostným vstupom.
Pri modelových radách  Chef,  Major je potrebné použiť redukciu KAT001.
 

 

Špecifikácia

arrow-icon
Typ robota: kMix, Sense
Výstup: Výstup nízkej rýchlosti
Kapacita: Plynulý chod
Rozmery: 13.7d x 12.0š x 21.3v
Hmotnosť: 1.55kg