Logo
Slovenská verzia
Prejsť na českú verziu
Logo
Otvoriť menuOtvoriť vyhľadávanie

Predstavujeme: Herné slúchadlá JBL Quantum 350 Wireless

Peter Samuelis

28.09.2021

Zoznámte sa s bezdrôtovými hernými slúchadlami JBL Quantum 350. Najnovší prírastok do série JBL Quantum je navrhnutý tak, aby priniesol konkurenčnú výhodu s plne bezdrôtovou technológiou JBL QuantumSOUND Signature hráčom PC hier a konzôl.

Keď záleží na každom zvuku, s nevypadávajúcim 2,4G bezdrôtovým pripojením nikdy nezmeškáte ani okamih, dokonca ani keď sedíte na pohovke. Vďaka 22-hodinovej výdrži batérie a ľahkým náušníkom z pamäťovej peny vám neunikne ani sekunda hrania.

Rýchlonabíjanie poskytuje 1 hodinu prehrávania už po 5 minútach nabíjania a navyše funkcia Power & Play umožňuje nabíjanie počas hrania. Od najtichších krokov až po najhlasnejšie výbuchy, vďaka JBL QuantumSOUND Signature a pohlcujúcemu JBL Quantum SURROUND sa ocitnete v centre každej scény. Bezdrôtové herné slúchadlá JBL Quantum 350 s certifikátom DISCORD majú tiež odnímateľný, smerový mikrofón s hlasovým zaostrením, takže bez ohľadu na to, aká bláznivá bude akcia, ostatní hráči vždy počujú volanie o posilu alebo vaše povzbudzovanie!

"Hranie hier sa posúva ďalej medzi masy, pričom hráči vyžadujú zvýšenú flexibilitu v nastaveniach. Uvedením JBL Quantum 350 Wireless k našej existujúcej sérii headsetov JBL Quantum spĺňame túto potrebu a prinášame vynikajúci zvuk a kvalitu konštrukcie JBL so súborom funkcií, ktorý nemá konkurenciu," povedal Dave Rogers, prezident divízie HARMAN Lifestyle. "Plne bezdrôtový headset umožňuje hráčom pohybovať sa pri hraní, prepínať z PC na PS5 alebo sa vzdialiť od svojich zariadení, ale stále počuť a cítiť každý zvuk."

JBL Quantum 350 Wireless bude k dispozícii za cca 99,95 EUR na prelome septembra a októbra 2021.

Vlastnosti slúchadiel JBL Quantum 350 Wireless:

- Bezdrôtové pripojenie 2,4 GHz v hernej kvalite prostredníctvom bezdrôtového kľúča USB
- 40 mm meniče poháňané technológiou JBL QuantumSOUND Signature a pohlcujúcim JBL QuantumSURROUND
- Odnímateľný mikrofón so zameraním na hlas
- JBL QuantumENGINE kompatibilný počítačový softvér pre úplné prispôsobenie
- 22-hodinová nabíjateľná batéria s rýchlym nabíjaním
- 5 minút nabíjania cez USB-C poskytuje 1 hodinu prehrávania
- Ľahká a odolná konštrukcia s PU kožou, náušníky z pamäťovej peny
- Certifikát DISCORD a funguje so službami Skype a TeamSpeak

Súvisiace produkty

Pošlite článok známemu