Logo
Slovenská verzia
Prejsť na českú verziu
Logo
Otvoriť menuOtvoriť vyhľadávanie

JBL WEEK: Top 3 Reproduktory

17.10.2023

Prichádzame s akciou JBL WEEK, v ktorej môžete využiť 15% zľavu na vybrané reproduktory od JBL a 20% zľavu na vybrané slúchadlá. Pre aktivovanie zľavy na reproduktory je potrebné pri nákupe zadať kód JBL15. Pre aktivovanie zľavy na slúchadlá zadajte kód JBL20. V našom zľavovom katalógu sme si pre vás pripravili TOP 3 JBL reproduktory, ktoré môžete so zľavou zakúpiť. Akcia trvá do konca tohto týždňa, teda do 22.10.2023.

JBL Charge 5

JBL Charge 5 je spoľahlivý, kompaktný a hlavne výkonný prenosný reproduktor, ktorý si môžete vziať naozaj kamkoľvek. Pýšiť sa môže svojou vode a prachu odolnosťou na úrovni IP67, 20-hodinovou výdržou batérie a hlavne čistým zvukom JBL Original Pro Sound. Zábava nekončí len pri  jednom reproduktore, pretože s funkciou PartyBoost môžete pripojiť viacero kompatibilným zariadení a vytvoriť tak skvelý stereo zážitok.

JBL Xtreme 3

JBL Xtreme 3 svojim pohlcujúcim zvukom a funkciami zvyšuje level. Ochrana voči vode a prachu s certifikáciou IP67 mu samozrejme nechýba a reproduktor si vďaka váhe len necelých 2 kilogramov a popruhu, ktorý má dokonca zabudovaný otvárač na fľaše môžete vziať pohodlne kamkoľvek. Vďaka až 15-hodinovej batérii vám vydrži hrať od rána do večera a reproduktoru nechýba ani funkcia PartyBoost.

JBL PartyBox 110

Zažite párty so svetelnou show od JBL. PartyBox 110 je skvelou voľbou hlavne vďaka svojej cene a výkonu, ktorý sa postará o to aby bol zvuk Original Pro Sound naozaj masívny. Funkcie ako odolnosť voči striekajúcej vode s certifikáciou IPX4 alebo kompatibilita s mobilnou aplikáciou JBL PartyBox samozrejme nechýbajú. V aplikácii viete nastaviť EQ, RGB podsvietenie alebo spárovanie s viacerými reproduktormi. Niektorí určite ocenia aj vstupy na gitaru alebo mikrofón.

Pošlite článok známemu