Logo
Slovenská verzia
Prejsť na českú verziu
Logo
Otvoriť menuOtvoriť vyhľadávanie

Budúcnosť je TERAZ! Ovládajte svoj pitný režim mobilom

Patríte medzi milovníkov moderných technológií? Nedokážete si predstaviť domácnosť bez rôznych utilitiek a high-end vychytávok? Ovládate osvetlenie alebo vykurovanie hlasom, či múdrou appkou? Pokiaľ ste aspoň na jednu z vyššie uvedených otázok odpovedali „áno“, potom pre vás máme ďalší tip na rozšírenie vašej smart domácnosti. Je ním inovatívna filtračná fľaša FLOW'N GO, ktorá umožňuje ovládať váš pitný režim pomocou smartfónu. Ako táto vychytávka funguje?

Ďalší prírastok do rodiny Laica

Talianska spoločnosť Laica je priekopníkom vo svete filtračných zariadení. Po filtračných kanviciach, ktoré si prakticky cez noc našli miesto v našich domácnostiach, kuchyniach i kanceláriách, prišli na trh inovatívne filtračné fľaše, ktoré umožnia mať čistú, chutnú a zdravotne nezávadnú vodu kedykoľvek práve potrebujete. A je úplne jedno, či práve zdokonaľujete fyzičku na okruhu alebo sedíte na pracovnej porade.

Nadupaná novinka, ktorú si zamilujete!

Filtračná karafa FLOW'N GO sa vyznačuje nielen dokonalým dizajnom, ktorý svojimi elegantnými krivkami dokáže zaujať, ale aj nenápadne doplniť prestretý stôl. Na chutnú a čistú vodu navyše nemusíte čakať. Voda je prefiltrovaná okamžite. A to zásluhou unikátnych Fast Disk filtrov, ktoré sú navrhnuté tak, aby zachovali prirodzene sa vyskytujúce minerály vo vode, ktorá vám tečie z kohútikov. Voda preto zostáva nielen chutná, ale aj zdraviu prospešná bez nutnosti dopĺňania prídavných minerálnych látok.

O pitný režim sa postará múdra appka

Ako to už pri týchto a ďalších filtroch býva, je potrebné ich raz za čas vymeniť. Životnosť Fast-disk filtra je buď 30 dní alebo 120 litrov prefiltrovanej vody. Je nám úplne jasné, že v dnešnej dobe už nechcete na výmenu filtra myslieť, preto doplníme, že filtračná stolová fľaša FLOW'N GO je doplnená o unikátny QR kód, ktorý stačí naskenovať do aplikácie Laica Home Wellness a na výmenu filtra môžete pokojne zabudnúť. Odteraz máte silného spojenca v dodržiavaní pravidelného a zdravého pitného režimu, ktorý vás na výmenu upozorní prostredníctvom vášho smartfónu.

Pár slov na záver

Inovatívna filtračná karafa FLOW'N GO predstavuje ďalšieho plnohodnotného člena vašej „smart domácnosti“, ktorý s vami môže cestovať pokojne na druhý koniec sveta. Všade sa totiž postará o to, aby ste svoj pitný režim stavali na chutnej, kvalitnej a zdravotne nezávadnej vode, obsahujúcej všetky minerály, ktoré vaše telo potrebuje. Keď k vyššie uvedenému pripočítate ešte dizajnový vzhľad fľaše, vychytanú aplikáciu, ktorá vás včas upozorní na výmenu filtra a skutočnosť, že robíte niečo nielen pre svoje zdravie, peňaženku, ale aj životné prostredie, len ťažko budete hľadať konkurenta.

Pošlite článok známemu