Logo
Slovenská verzia
Prejsť na českú verziu
Logo
Otvoriť menuOtvoriť vyhľadávanie

5 otázok pri kúpe kulmofénu

Krátke, dlhé, jemné, suché… Všetky vlasy môžu vyzerať skvele. Ak túžite po zdravých vlasoch s oslnivým objemom a leskom, naša rada One-Step je ideálnou voľbou. S kvalitným kulmofénom budete vyzerať dokonale sedem dní v týždni. Ako vybrať tú najlepšiu teplovzdušnú kefu, ktorá sa stane vašou osobnou stylistkou?

1. Aký mám typ vlasov?

Typ vlasov je najdôležitejším faktorom pri výbere kulmofénu. Kulmofény na akýkoľvek typ vlasov (napr. kulmofény na krátke vlasy alebo kulmofény na jemné vlasy) sa vyrábajú v rozmanitých priemeroch, z rôznych materiálov a s mnohými funkciami, ktoré sú vhodné na rozličné typy vlasov.

  • Jemné vlasy: Na jemné vlasy je najlepšie zvoliť kulmofén s menším priemerom 19 – 25 mm a s keramickým povrchom, ktorý vlasy nepoškodí.
  • Stredne silné vlasy: Na stredne silné vlasy je ideálny kulmofén s priemerom 25 – 32 mm. Môžete zvoliť keramický alebo titánový povrch.
  • Silné vlasy: Na silné vlasy je optimálny kulmofén s veľkým priemerom (32 mm a viac) a s titánovým povrchom, ktorý vlasy rýchlo a efektívne natočí. 

Pri stylingu akéhokoľvek typu vlasov nezabúdajte ani na termoochranný sprej alebo ďalšie produkty určené na tepelný styling. Vďaka tomu bude váš účes perfektný.

2. Aké funkcie sú pre mňa dôležité?

Kulmofény na vlasy (alebo inak, teplovzdušné kefy) sú ponúkané so širokou škálou funkcií, ktoré vám uľahčia styling vlasov.

  • Nastaviteľná teplota: Nastaviteľná teplota vám umožňuje prispôsobiť teplotu kulmofénu typu vašich vlasov.
  • Iónová technológia: Iónová technológia zabraňuje krepovateniu vlasov a dodáva im lesk. Hydratácia vlasov a zdravý look je zaručený.
  • Automatické vypnutie: Automatické vypnutie zabraňuje prehriatiu kulmofénu a znižuje riziko popálenia. 
  • Otočná šnúra: Otočná šnúra vám umožňuje voľne sa pohybovať pri stylingu vlasov. 

3. Aký je môj rozpočet?

Najlepšie kulmofény sa ponúkajú v širokom cenovom rozpätí. Predtým, než si kulmofén vyberiete, stanovte si rozpočet, ktorý chcete investovať. Aj za menej ako 40 EUR si môžete zaobstarať zaujímavé kúsky, ktoré budete milovať.

4. Ktoré značky sú najlepšie?

Na trhu existuje mnoho značiek kulmofénov. Medzi najobľúbenejšie značky patrí jednoznačne Revlon. Ten ponúka ako bežné kulmofény, tak aj vylepšený rad Revlon One-Step Volumizer Plus s výmennými hlavicami na ešte väčšiu kreativitu pri stylingu vašich vlasov.

5. Kde si môžem kulmofén kúpiť?

Kulmofény (často ich nájdete aj pod názvom teplovzdušné kefy na vlasy alebo volumizéry) si môžete kúpiť v kamenných predajniach s elektronikou a drogériou, v internetových obchodoch a na e-shopoch (www.volumizer.sk).

Tip: Pred nákupom kulmofénu si prečítajte recenzie a porovnajte ceny.

Pošlite článok známemu