Logo
Slovenská verzia
Prejsť na českú verziu
Logo
Otvoriť menuOtvoriť vyhľadávanie

Benefity kokosového oleja v žehliacich doskách

Kokosový olej sa v posledných rokoch stal populárnou ingredienciou v mnohých kozmetických produktoch, vrátane žehličiek na vlasy. Najlepšie žehličky na vlasy s kokosovým olejom ponúkajú množstvo benefitov pre zdravie a krásu vašich vlasov. Chcete dosiahnuť zdravé, krásne a lesklé vlasy? Kokosový olej vlasy hydratuje, chráni pred teplom a dodáva im lesk a hebkosť. Žehličky s kokosovým olejom sú vhodné na všetky typy vlasov a jednoducho sa používajú.

Hydratácia vlasov, ktorá trvá

S kokosovým olejom vo vašej žehličke zabudnite na suché a lámavé vlasy. Využite silu prírody na to, aby vaše vlasy ostali hydratované, živé a odolné voči každodennému stylingu. Suché vlasy sú náchylnejšie k lámaniu a štiepeniu, kokosový olej v žehliacich doskách vlasy chráni a udržuje ich hebké a hydratované.

Ochrana pred teplom

Už žiadne obavy z poškodenia vysokými teplotami. Vysoké teploty žehličky môžu vaše vlasy nenávratne poškodiť. Kokosový olej napustený v žehliacich doskách vlasy chráni pred tepelným poškodením a zabraňuje krepateniu. Jednoducho skvelý spôsob, ako mať zdravé vlasy.

Žiarivý lesk a zamatová hebkosť

Pripravte sa na to, že vaše vlasy budú stredobodom pozornosti. S každým ťahom žehličky na vlny alebo rovné vlasy, dodáva kokosový olej vašim vlasom neodolateľný lesk a hebkosť. Kokosový olej navyše pomáha vlasy zjemniť a uľahčuje ich rozčesávanie. Žehlenie s kokosovým olejom tak eliminuje nepríjemné strapatenie a vlasy sa ľahšie rozčesávajú.

Univerzálna starostlivosť na všetky typy vlasov

Najlepšie žehličky na vlasy s kokosovým olejom sú vhodné na všetky typy vlasov, či už máte vlasy jemné, husté, rovné, kučeravé, farbené alebo melírované. Rad značky Revlon Smoothstay Coconut Oil navyše ponúka nielen kvalitnú žehličku na vlasy, ale aj sušič vlasov, ktorého mriežka je napustená kokosovým olejom.

Ďalšie benefity:

  • Žehličky s kokosovým olejom sa ľahko čistia.
  • Kokosový olej má príjemnú vôňu.
  • Žehličky s kokosovým olejom sú cenovo dostupné. 

Tipy na bezchybný styling

A ako správne žehliť vlasy? Pre najlepšie výsledky odporúčame pred žehlením aplikovať ochranný sprej proti teplu, rozdeliť vlasy na menšie pramene a nastaviť správne, na akú teplotu budete vaše vlasy žehliť. A pamätajte - žehličku nikdy nepoužívajte na mokré vlasy. Nesmiete zabudnúť ani na vlasovú kozmetiku s ochranou pred teplom (termoochranný sprej atď.). Žehlička s kokosovým olejom je skvelým pomocníkom pre krásne a zdravé vlasy.

Pošlite článok známemu