Logo
Slovenská verzia
Prejsť na českú verziu
Logo
Otvoriť menuOtvoriť vyhľadávanie

Poklady z mojej kuchyne – Starter set Status

Počuli ste už o vákuovaní? Poznáte alebo aspoň tušíte aké sú výhody vákuovania? Radi by ste predĺžili čerstvosť vašich potravín a trápi Vás, že napriek enormnej snahe stále musíte nejaké potraviny vyhodiť? Sama som v tom bola stratená, ako si vybrať, čo budem najviac vákuovať a kopa ďalších otázok.

Našťastie, nás začiatočníkov nenechala spoločnosť Status v štichu a špeciálne pre slovenský a český trh pripravili set, ktorý obsahuje všetko čo budete na úvod potrebovať. Čo set obsahuje a z čoho sú nádoby vyrobené, ako sa používa elektrická pumpa, čo si môžete zavákuovať a prečo sa Vám s týmto setom už nič v chladničke nepokazí sa dozviete vo videu nižšie.

Ak vás vákuovanie zaujalo a radi, by ste sa doňho pustili v širšom zábere, ale potrebujete poradiť ako si vybrať a získať lepšiu predstavu o tom čo skutočne doma využijete odporúčam Vám pozrieť si naše videá o vákuovaní. Zistíte aké sú možnosti vákuovania a po ktorej okrem Starter siahnuť, aby ste si domov zadovážili skvelého pomocníka a nie ďalšiu zbytočnosť. Pomôžem Vám nájsť riešenie presne pre Vás. Idete to skúsiť?

Pošlite článok známemu