Logo
Slovenská verzia
Prejsť na českú verziu
Logo
Otvoriť menuOtvoriť vyhľadávanie

Poklady z mojej kuchyne – Slim vákuovačka Laica

Ahoj, už sme sa niekoľkými článkami a videami trošku zoznámili a dnes je čas Vám predstaviť môj ďalší poklad – praktickú a šikovnú vakuovačku do každej domácnosti. Ak aj Vy dbáte o to, čo dávate na tanier svojej rodine, záleží Vám na kvalite a čerstvosti potravín, a zároveň neradi plytváte potravinami, ste na správnej adrese. Pozývam Vás pozrieť si moje video, v ktorom sa dozviete, prečo som práve túto vákuovačku zaradila na môj „must have“ zoznam.

Ak chcete vedieť ako vakuovačka funguje, aké Vám tento model ponúka možnosti a tiež aké je to jednoduché a rýchle pozrite si video nižšie. Uvidíte ako si poradí so štandardnými potravinami, ale pripravila som si pre ňu aj netradičnú výzvu, nech vidíme čo skutočne dokáže a akú má silu. Otestovala som, ale aj jej nežné „ja“ a špeciálny režim na jemné potraviny. V závere videa nájdete super vychytávku, vďaka ktorej nebude skladovanie žiaden problém a budete ju mať vždy po ruke.

Aké sú výhody vákuovania, koľko rôznych možnosti na uskladňovanie potravín poznáme, ako si vybrať a v neposlednom rade prečo váukovať sa dozviete v našich ďalších videách. Ak by Vás zaujímalo niečo viac, pokojne mi napíšte.

 

Pošlite článok známemu