Otvoriť menuOtvoriť vyhľadávanie

Laica SVC200 Sous-vide hrniec

Varič Sous Vide LACIA  ponúka výborné steaky, chrumkavú zeleninu alebo aromatické pokrmy z rýb bez pripálenia.

Popisarrow-icon

Výrobca

Laica

Záruka

24 mesiacov

Kód tovaru

LAI SVC200

EAN kód

8013240890036

Farebné prevedenia

Obrázok produktu Laica SVC200 Sous-vide hrniec

Laica SVC200 Sous-vide hrniec

LAI SVC200

139,90 €

MenejMenej
ViacViac
Skladom

139,90 €

MenejMenej
ViacViac
Skladom

Popis produktu

Špecifikácia

Súvisiace produkty

Teraz sa z vašej kuchyne stane profesionálne štúdio! S varičom Sous Vide LACIA  sa Vám podaria výborné steaky, chrumkavá zelenina alebo aromatické pokrmy z rýb bez pripálenia.

Čo je SOUS VIDE varenie?
Podstatou spôsobu varenia, ktorý produkuje ešte chutnejšie a zdravšie jedlo, je to, že jedlo je utesnené vo vákuovom balení a následne varené v cirkulovanej vode pri nižšej teplote ako tradičné varenie. Vďaka vákuovému baleniu si jedlo uchováva svoju skutočnú chuť a cenné ingrediencie a jeho štruktúra je neuveriteľne šťavnatá a hladká bez toho, aby kazila chuť, alebo sušila mäso. Metóda Sous Vide ďalej zabezpečuje, aby mäso pri vhodnej teplote neobsahovalo žiadne baktérie, salmonelu a infekciu, ktoré často nie je možné zaručiť konvenčnými spôsobmi pečenia.
Jediné, čo musíte urobiť je uzavrieť želané potraviny spolu s koreninami alebo marinádou do vákuového sáčka, či už je to mäso, ryby, zelenina alebo ovocie, a nastaviť vhodný čas a teplotu varenia na zariadení Sous Vide. Vďaka zabudovanému cirkulačnému systému je kontrola teploty vo vnútri jednoduchá. Vďaka permanentnému obehu vody je teplota v celom variacom priestore neustále takmer rovnaká. Takto je zabezpečené, že počas Sous Vide varenia nevzniknú oblasti so studenou vodou, kde sa potraviny dostatočne dobre neuvaria.  Cirkulácia  je garanciou úspechu pre Sous Vide varenie.
Takto tepelne upravené potraviny sa môžu uchovávať v chladničke až 15 dní po ochladení .
Pre hostí je veľkou výhodou , že môžete pripraviť pokrmy vopred a ušetriť tak veľa času prípravou jedla. Pred servírovaním máte len pár minút na dokončenie jedál.

Čo k vareniu SOUS VIDE potrebujete?
- hrniec alebo ponorný varič Laica Sous Vide
- zariadenie na zváranie a vákuové sáčky vhodné na Sous Vide

•    zapínač/vypínač na prednej strane zariadenia
•    jednoduché ovládanie s LED displejom   
•    dotykové tlačidlá
•    výkon 800W pri teplote v rozpätí od 40 °C a 90 °C
•    nastaviteľná teplota od 40°C do 90°C
•    objem: 8l
•    nastavenie časovača od 10 minút - 72 hodín
•    konštrukcia z ušľachtilej ocele, vnútorná časť: hliník
•    napájanie: 220-240 V~ | 50/60 Hz
•    merná jednotka °C a °F
•    V balení: hrniec, mriežka pre priestorovo úsporné umiestnenie viacerých sáčkov, 5 ks vákuových sáčkov

Rozmery:
•    vonkajšie rozmery: 35,4 x 26,5 x 23,6 cm (ŠxVxH)
•    hmotnosť: 3,71 kg

Popis produktu

arrow-icon
Teraz sa z vašej kuchyne stane profesionálne štúdio! S varičom Sous Vide LACIA  sa Vám podaria výborné steaky, chrumkavá zelenina alebo aromatické pokrmy z rýb bez pripálenia.

Čo je SOUS VIDE varenie?
Podstatou spôsobu varenia, ktorý produkuje ešte chutnejšie a zdravšie jedlo, je to, že jedlo je utesnené vo vákuovom balení a následne varené v cirkulovanej vode pri nižšej teplote ako tradičné varenie. Vďaka vákuovému baleniu si jedlo uchováva svoju skutočnú chuť a cenné ingrediencie a jeho štruktúra je neuveriteľne šťavnatá a hladká bez toho, aby kazila chuť, alebo sušila mäso. Metóda Sous Vide ďalej zabezpečuje, aby mäso pri vhodnej teplote neobsahovalo žiadne baktérie, salmonelu a infekciu, ktoré často nie je možné zaručiť konvenčnými spôsobmi pečenia.
Jediné, čo musíte urobiť je uzavrieť želané potraviny spolu s koreninami alebo marinádou do vákuového sáčka, či už je to mäso, ryby, zelenina alebo ovocie, a nastaviť vhodný čas a teplotu varenia na zariadení Sous Vide. Vďaka zabudovanému cirkulačnému systému je kontrola teploty vo vnútri jednoduchá. Vďaka permanentnému obehu vody je teplota v celom variacom priestore neustále takmer rovnaká. Takto je zabezpečené, že počas Sous Vide varenia nevzniknú oblasti so studenou vodou, kde sa potraviny dostatočne dobre neuvaria.  Cirkulácia  je garanciou úspechu pre Sous Vide varenie.
Takto tepelne upravené potraviny sa môžu uchovávať v chladničke až 15 dní po ochladení .
Pre hostí je veľkou výhodou , že môžete pripraviť pokrmy vopred a ušetriť tak veľa času prípravou jedla. Pred servírovaním máte len pár minút na dokončenie jedál.

Čo k vareniu SOUS VIDE potrebujete?
- hrniec alebo ponorný varič Laica Sous Vide
- zariadenie na zváranie a vákuové sáčky vhodné na Sous Vide

Špecifikácia

arrow-icon
•    zapínač/vypínač na prednej strane zariadenia
•    jednoduché ovládanie s LED displejom   
•    dotykové tlačidlá
•    výkon 800W pri teplote v rozpätí od 40 °C a 90 °C
•    nastaviteľná teplota od 40°C do 90°C
•    objem: 8l
•    nastavenie časovača od 10 minút - 72 hodín
•    konštrukcia z ušľachtilej ocele, vnútorná časť: hliník
•    napájanie: 220-240 V~ | 50/60 Hz
•    merná jednotka °C a °F
•    V balení: hrniec, mriežka pre priestorovo úsporné umiestnenie viacerých sáčkov, 5 ks vákuových sáčkov

Rozmery:
•    vonkajšie rozmery: 35,4 x 26,5 x 23,6 cm (ŠxVxH)
•    hmotnosť: 3,71 kg